Gojkovićeva odgovorila na pismo Makalistera

Izvor: RTS, 18.Sep.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojkovićeva odgovorila na pismo Makalistera

Predsednica Skupštine Maja Gojković izjavila je da je dobrodošao angažman poslanika i predsednika EP u dijalogu vlasti i opozicije u parlamentu – to je navela u odgovoru na pismo predsednika Komiteta za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvida Makalistera.
Maja Gojković je rekla da je cilj da se u parlamentu pospeši kultura dijaloga i da parlament sve više usvoji evropske standarde u dijalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << među političkim strankama.

Gojkovićeva je na konferenciji za medije u Skupštini Srbije navela da se nada da će uskoro doći do razgovora o načinu organizovanja sastanaka u parlamentu i o tome šta bi mogla da bude prva teme razgovora.
Kako kaže, okvirni datumi za prvu fazu razgovora su 9. i 10. oktobar, a tema će biti izborni uslovi.
Svi smo svesni rokova koji su pred nama i fokusiraćemo se u prvoj fazi na razgovore o izbornim uslovima za izbore u martu 2020, navela je Gojkovićeva.
Predsednica Skupštine je istakla da će na razgovore biti pozvani svi predstavnici parlamentarnih političkih stranaka, njihovi lideri, a po potrebi kasnije i neki eksperti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

МАЈА GOJKOVIĆ ODGOVORILA EVROPSKOM PARLAMENTU: Mekalister je dobrodošao u dijalogu vlasti i opozicije

Izvor: Kurir, 18.Sep.2019

Ona je kazala da bi prva faza razgovora mogla da se održi 9. i 10. oktobra i navela da će biti pozvani svi predstavnici parlamentarnih stranaka, a kasnije i eksperti

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.