Gojković uputila dopis za formiranje radne grupe

Izvor: Blic, 07.Maj.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković uputila dopis za formiranje radne grupe

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala je danas predsednika skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Aleksandra Martinovića da obrazuje posebnu radnu grupu za reformu političkog sistema u čijem radu bi učestvovali predstavnici poslaničkih grupa u parlamentu.

Kako je navedeno u saopštenju parlamenta, Gojković je uputila dopis Martinoviću u kome ga poziva da, polazeći od delokruga rada Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, na osnovu Zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Poslovnika o Narodnoj skupštini obrazuje posebnu radnu grupu u čijem radu bi učestvovali predstavnici poslaničkih grupa.

Gojković je predsedniku Odbora za ustavna pitanja i zakonodsvstvo dostavila inicijativu predsednika Poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zorana Babića za formiranje akcione grupe za reformu političkog sistema od 29. aprila i obaveštenje predsednika poslaničkih grupa u parlamentu o njihovim predstavnicima, koji bi učestvovali u radu te radne grupe, na osnovu poziva koji su dobili od predsednice skupštine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gojković: Radna grupa za reformu političkog sistema

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2015

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala je danas predsednika skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Aleksandra Martinovića da obrazuje posebnu radnu grupu za reformu političkog sistema u čijem radu bi učestvovali predstavnici poslaničkih grupa u parlamentu...Kako je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.