Glumica krila bebu!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2014, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica krila bebu!

Glumica Keri Vošington i njen suprug Namdi Asomuga postali su ponosni roditelji malene Izabel Amarači još 21. aprila, ali su tu vest vešto krili.

Glumica je rodila devojčicu, ali je to vešto krila od javnosti: Keri Vošington

 

Prijatelji bliski paru potvrdili su za američke medije da je Keri nedavno dobila bebu i da je sve prošlo u redu.

 

Tridesetšestoodišnja Keri, zvezda filma "Đangova osveta" i njern suprug, bivši NFL >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igrač, otkrili su da čekaju bebu u oktobru prošle godine.

 

Keri i Namdi su u vezi od leta 2012. godine a venčali su se u tajnosti u junu prošle godine, na vrlo intimnoj ceremoniji u Ajdahu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holivudska glumica u tajnosti rodila bebu

Izvor: B92, 04.Maj.2014

&#65279;Zvezda filma "Đangova osveta" Keri Vošington i njen suprug Namdi Asomuga vešto su krili vest da su još 21. aprila dobili ćerkicu Izabel Amarači.&#65279;

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.