Glumac se treci put razvodi... od iste zene

Izvor: medio.rs, 27.Jan.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac se treci put razvodi... od iste zene

Američki glumac Džejms Kan podneo je zahtev za razvod od supruge Linde Stouks, a u ovome ne bi bilo ništa neobično, da u poslednjih deset godina to nije uradio već dva puta.

Izgleda da glumcu Džejmsu Kanu nikako ne polazi za rukom da se razvede od još uvek zakonite supruge Linde. Tako je zahtev za razvod prvi put podneo 2005. godine ali je par tada uspeo da se pomiri. Potom je četiri godine nakon prvog, podneo i drugi zahtev za razvod, ali se i taj pokušaj završio bezuspešno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Sada je izgleda odlučan u nameri da stavi tačku na brak koji traje skoro dvadeset godina, pa je još početkom januara podneo treći put zahtev za razvod braka navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

Inače, par ima dvojicu sinova, Džejmsa (19) i Džejkoba (16), a glumac je u zahtevu tražio i zajedničko starateljstvo nad maloletnim Džejkobom, a pre Linde, Kan je bio tri puta u braku.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.