Gledajte TV i na mobilnom i tabletu

Izvor: Mondo, 03.Nov.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledajte TV i na mobilnom i tabletu

Vaši omiljeni TV kanali od sada i na mobilnom telefonu, tabletu i računaru uz mts TV uslugu Multiscreen.

Foto: mts tvoj svet. mts TV Multiscreen opcija.

Pored velikog izbora TV programa za gledanje, sada možete da birate i način, tj. uređaj na kome ćete da gledate željeni sadržaj – osim na TV ekranu dostupan vam je na telefonu, tabletu i računaru uz mts TV usluguMultiscreen.

Na raspolaganju vam je širok izbor TV kanala (RTS, B92, Prva, Pink, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Arena Sport itd.), kao i mogućnost da za pojedine TV kanale koristite i specijalne dodatne usluge: Video klub, Snimanje sadržaja, 72 sata unazad i Gledaj unazad.

mts TV Multiscreen vam nudi i jedinstvenu mogućnost da TV sadržaj koji ste počeli da gledate na npr. TV-u nastavite da pratite na drugom uređaju. Da biste uživali u svim pogodnostima ove usluge, najpre je potrebno da mts TV Multiscreen aktivirate:

- Putem portala Moj mts,

- Pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100, ili

- Dolaskom u najbližu mts poslovnicu.

Nakon aktivacije, potrebno je da na svom mobilnom uređaju ili tabletu instalirate mts TV GO aplikaciju – sa Google Play Store- a za vaš mobilni ili tablet uređaj, odnosno, ukoliko koristite iPhone ili iPad sa App Store-a. Maksimalno možete da koristite tri uređaja.

Omiljenim TV kanalima pristupate putem preuzete mts TV GO aplikacije ili web portala mtstv.telekom.rs, korišćenjem Wi-Fi ili mobilne 3G/4G mreže. Potrebno je da se ulogujete na mts TV aplikaciju ili portal unošenjem Moj mts naloga koji je vezan za mts TV uslugu koju koristite.

U toku je promotivni period u kojem je usluga besplatna za mts TV korisnike. Zato požurite, iskoristite ovu specijalnu pogodnost i uživajte u novom TV iskustvu.

Za više informacija o usluzi Multiscreen posetite mts sajt.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.