Glavni gradovi izgrađeni od temelja

Izvor: Danas, 06.Sep.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni gradovi izgrađeni od temelja

Getty ImagesCentar Džakarte pravi velike probleme uključujući u urušavanje pojedinih delova rgada Predsednik Indonezije je zvanično podneo parlamentu plan izmeštanja glavnog grada iz Džakarte ne neodređenu lokaciju na indonezijskom delu ostrva Borneo. Razloga za selidbu je nekoliko – pored stalnih gužvi u saobraćaju, tu je i činjenica da je Džakarta među gradovima koji tonu najbrže […] Članak Glavni gradovi izgrađeni od temelja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zašto je dobro povesti ljubimca na posao?

Izvor: Danas, 07.Sep.2019, 07:15

Za većinu, imati psa na radnom mestu izgleda kao situacija iz snova. Iako to i dalje nije moguće, uglavnom zbog raznih kompanijskih i državnih pravila ili zdravstvenih razloga mnoge kompanije su uvidele prednosti uvođenja pravila na radnim mestima koja omogućavaju držanja ljubimaca tokom radnog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.