Glavna ulica Mitrovice u novom ruhu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2009, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavna ulica Mitrovice u "novom ruhu"

SREMSKA MITROVICA - U Sremskoj Mitrovici je danas otvorena za saobraćaj rekonstruisana ulica Kralja Petra Prvog za čiju obnovu je Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine dao 71 milion dinara.

Pokrajinski sekretarijat za informacije je saopštio da je rekonstrukcijom te centralne ulice, dugačke 400 i široke 20 metara, povećana njena propusna moć, poboljšana vodovodna mreža i izgrađena kanalizacija koje ranije nije bilo.

Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Pajtić rekao je na otvaranju da je iz Fonda za kapitalna ulaganja za poslednje tri godine u Opštinu Sremska Mitrovica uloženo 1,3 milijarde dinara, mnogo više nego za poslednjih 20 godina.

On je najavio da će se nastaviti ulaganja u Sremu i Vojvodini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Puštena u saobraćaj obnovljena Ulica kralja Petra Prvog

Izvor: Danas, 04.Jun.2009

Predsednik pokrajinske vlade Bojan Pajtić i direktor Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine Momčilo Milović svečano su pustili u saobraćaj jednu od glavnih sremskomitrovačkih ulica Kralja Petra Prvog, koja je kompletno rekonstruisana proteklih meseci sredstvima ovog fonda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.