Glasao Dimitrovgrad, protiv Đilasa 44 odbora

Izvor: Blic, 15.Jan.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasao Dimitrovgrad, protiv Đilasa 44 odbora

Za smenu Dragana Đilasa i vanrednu izbornu skupštinu Demokratske stranke upravo je glasao odbor DS u Dimitrovgradu, saznaje “Blic”. Time se broj odbora koji su izglasali inicijativu za smenu popeo na 44.

Tokom jučerašnjeg dana istu inicijativu su podržali vojvođanski odbor - Plandište, beogradski odbori Savski venac i Palilula, ali i odbori Rača, Trstenik, Babušnica, Crna Trava i Golupac.

Od petka uveče promene u najvećoj opozicionoj partiji sa usvojenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odlukom zatražili su opštinski odbori u Ljigu, Rakovici, Čajetini, Žitorađi, Beloj Palanci, mesni odbori u Novom Sadu - Futog, Novo naselje, Veternik, Rumenka i Begeš, kao i odbori u Subotici, Kikindi, Aleksincu, Prokuplju, Ćupriji, Žitištu, Surdulici, Preševu, Gračanici, Lipljanu, Klini, Bosilegradu, Sečnju, Srbobranu, Bujanovcu, Despotovcu, Vranjskoj Banji, Bogatiću, Ćićevcu, Koceljevu, Vlasotincu, Svilajncu, Obiliću, Leposaviću, Lebanu, Bojniku i Rekovcu.

U Beogradu su se izjasnilo do sada pet odbora, a tokom dana raspušten je iznenada odbor na Voždovcu.

Pročitajte još Raspušten voždovački odbor DS koji je trebalo da se izjasni o Đilasovoj smeni Jovanović: Inicijativa za smenu Đilasa je zbog oporavka i uspeha DS Predsednik odbora u Golupcu zabranio sednicu, članovi glasali

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.