Gejming na laptopu - pogledajte sad ovo! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gejming na laptopu - pogledajte sad ovo! (VIDEO)

Novi Legion gejming računari su stilizovane zveri, poručuje kompanija.

Kompanija Lenovo predstavila je šest potpuno novih Legion laptop, desktop i Cube računara na događaju E3 u Los Anđelesu, sa kojeg smo vam doneli preko 30 objava sa najboljim igrama!

Prošlo je tek nešto više od godinu dana od kada smo predstavili Lenovo Legion, sub-brend posvećen PC gejmingu. Sad, na događaju E3, imamo priliku da upoznamo novu “porodicu“, sačinjenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od šest gejming računara - Lenovo Legion Y730 i Y530 laptop računari, T730 i T530 tower računari, kao i C730 i C530 cube računari.

Bez obzira na vrstu, moćne mašine obezbeđuju neophodnu opremljenost za igranje najpopularnijih igara, od akcijom nabijenih bitki do role-play avantura. Svaki uređaj dolazi sa unapređenim regulatorima toplote, kako biste ostali “hladne glave” kada atmosfera dođe do usijanja.

Trudeći se da ispunimo sve potrebe strastvenih gejmera, koji građu uređaja cene koliko i stil, najnovije računare iz Legion serije redizajnirali smo od temelja, tako da sad nude moderan i sveden izgled, stavljajući manji akcenat na blještavu spoljašnjost, a više se koncentrišući na visoke performanse - bez suvišnih ukrasa.

Kako navode u kompaniji, vodili su se povratnom informacijom hiljada gejmera - profesionalaca, roditelja, studenata - svih, koji dele duboku strast prema gejmingu, koju su godinama negovali igranjem svojih omiljenih igara. U Lenovo kompaniji shvataju i razumeju da PC ne služi samo za igranje i da je posedovanje vrhunske opreme, kojom se možete pohvaliti pred svojim prijateljima i kolegama veoma bitna stvar. Najvažnije od svega, svojski su se trudili, očigledno je kad pogledate video i slike, da svaka komponenta u novoj Lenovo Legion seriji bude projektovana tako da pruži moćno i impresivno iskustvo i učinak.

Nova Lenovo Legion postava može podneti gotovo svaki poduhvat koji pred njega stavite, zadržavajući pritom poslovnu i profesionalnu eleganciju.



Izvor: Lenovo

Legion Y730 i Y530 laptop računari

Novi Lenovo Legion laptop računari dizajnirani su za moderne gejmere, koji su često u pokretu i kojima je laka prenosivost neophodna. Zamislite kako bi izgledalo da za vreme ručka igrate najnoviju hit igru, a u istom danu odradite i važan sastanak. Umesto da žonglirate sa dva laptop računara u jednoj torbi, Lenovo Legion Y730 ili Y530 ispunjavaju obe uloge u samo jednom uređaju, omogućavajući vam neosetan prelaz sa poslovnog okruženja na igranje.

Izrađen od pažljivo obrađenog aluminijuma anodizovanog do sofisticirane gvozdene boje, Legion Y730 može se pohvaliti i ultra-tankim ivicama oko Full HD IPS ekrana. Sa druge strane, Lenovo Y530 ima suptilan, ali izdržljiv gornji sloj sa teksturom, koja zrači iz centralnog slova “O” u njegovom Legion logotipu.

Legion Y730 i Y530 svojim nesvakidašnjim dizajnom obezbeđuju korisnicima diskretnost potrebnu za igranje njihovih omiljenih igara - čak i kada su u pokretu, uz svetlo koje sami mogu da podese ili ugase, ako im se tako više dopada.

Zvaničan E3 tag na MobIT sajtu je E3 2018, a na društvenim mrežama #MobITE32018 - pratite ih za sve novosti vezane za E3 sajam ove godine!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Lenovo Legion Y730 i Y530 specifikacije:

- Procesor: do 8. generacije Intel Core i7, Core i5 za Y530

- Ekran: Full HD IPS LCD 15 i 17 inča (opciono 144 Hz i 4K rezolucija), 300 nita

- Grafika: od nVidia GTX 1050 (ili Ti) do nVidia GTX 1070 (ili Ti)

- OS: poslednja Windows 10 OS verzija

- RAM: do 16 GB CORSAIR DDR4 sa mogućnošću overklokovanja

- Zvuk: Dolby Atmos sistem zvučnika sa Dolby Sound Radar tehnologijom

- Tastatura: Puna, pozadinski osvetljena u boji, odziv jedna milisekunda

- Priključci: USB-C, HDMI, Mini DisplayPort, Ethernet, USB-A 3.1 sa obe strane

- Ostalo: Nov sistem hlađenja, kamera ispod ekrana, Dolby Audio, stereo zvučnici

- Cene: Legion Y730 od 1.180 evra, Legion Y530 od 930 evra.



Izvor: Lenovo

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Laptop za igre: Vidite ovo, spremite pare! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018

Novi Legion gejming računari su stilizovane zveri, poručuje kompanija...Kompanija Lenovo predstavila je šest potpuno novih Legion laptop, desktop i Cube računara na događaju E3 u Los Anđelesu, sa kojeg smo doneli preko 30 objava o hit igrama!..Prošlo je tek nešto više od godinu dana od kada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.