Gej crtani film emitovan u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 30.Nov.2022, 15:01

Gej crtani film emitovan u Novom Pazaru

Kulturni centar Novi Pazar povukao je, na zahtev roditelja, sa repertoara animirani film “Čudesni svet”, u kojem je glavni lik homoseksualac, potvrđeno je radiju Sto plus u toj ustanovi kulture. Roditelji koji su vodili decu na projekciju tog Diznijevog “crtaća”, kako su preneli pojedini mediji, negodovali su jer se u njemu propagira homoseksualnost što je sadržaj koji “nije prihvatljiv da se nudi deci koja nemaju razvijenu svest o poruci koju film pokušava da šalje”. Oni su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << zbog toga obratili rukovodstvu Kulturnog centra, koje je odlučilo da “Čudesni svet” ukloni sa repertoara. Iz te javne ustanove su nam rekli da nisu imali uvid u sinopsis filma, te da su se obratili distributeru da im ubuduće šalje detaljnije opise radnje filma. Dodali su i da je distributer uputio izvinjenje gledaocima. The post Gej crtani film emitovan u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Čudesni svet“ skinut sa repertoara: Da li i kako najgledaniji crtani film prošlog vikenda propagira homoseksualnost?

Izvor: Danas, 30.Nov.2022

Kulturni centar u Novom Pazaru odlučio je da skine sa repertoara crtani film "Čudesni svet", a kao jedan od razloga o kojem se spekuliše su prigovori roditelja da film "propagira homoseksualnost".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.