Gatlin najbrži u kvalifikacijama, Bolt peti

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatlin najbrži u kvalifikacijama, Bolt peti

PEKING - Američki sprinter Džastin Gatlin ostvario je najbolje vrijeme u kvalifikacijama u trci na 100 metara na Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu.

Gatlin je najkraću dionicu istrčao za 9,83 sekundi, dok je svjetski rekorder Jamajčanin Usein Bolt s vremenom 9,96 postigao peti rezultat.

Drugi rezultat u kvalifikacijama istrčao je Amerikanac Trejvon Bromel (9.91), treći je bio Francuz Žimi Viko (9.92), a četvrti Asafa Pauel sa Jamajke (9.95).

Polufinalne trke na 100 metara održaće se u nedjelju od 13.10, dok je finale na programu u 15.15.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Svjetsko prvenstvo u atletici: Gatlin najbrži u kvalifikacijama, Bolt peti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Avg.2015

Američki sprinter Justin Gatlin ostvario je najbolje vrijeme u kvalifikacijama u utrci na 100 metara na Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu...Gatlin je najkraću dionicu istrčao za 9.83 sekundi, dok je svjetski rekorder Jamajčanin Usain Bolt s vremenom 9.96 postigao peti rezultat...Drugi rezlatat...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.