Gatarić: Nismo odbili prijavu, podnosilac odustao

Izvor: N1 televizija, 16.Mar.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatarić: Nismo odbili prijavu, podnosilac odustao

Načelnik Policijske stanice Savski venac Radovan Gatarić je, u pisanoj izjavi za N1, naveo da prijava koju je jedan građanin doneo u ime grupe građana "Za Srbiju bez straha" sadrži manjkavosti.

"Podnosilac prijav nije ispoštovao zakonski rok u kome skup mora biti prijavljen. U prijavi je navedeno da je skup planiran 18. marta, četiri dana nakon podnošenja prijave, a Zakon o javnom okupljanju izričito propisuje da se prijava podnosi najkasnije pet dana pre održavanja skupa", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << navodi Gatarić.

On tvrdi i da prijava nije sadržala informacije o angažovanju redarske službe i o mogućnosti zaustavljanja saobraćaja.

Gatarić tvrdi da policija nije odbila prijavu, već da je podnosilac od nje svojevoljno odustao i da su ga policijski službenici upoznali da prijavu može naknadno da dopuni.

Predsednički kandidat Saša Janković sinoć je na svom Tviter nalogu objavio da je saznao da je policija "fizički odbila da primi prijavu skupa u Savamali".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.