Gašić: Smenio  sam dva pomoćnika zbog zloupotrebe

Izvor: Blic, 07.Jul.2014, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Smenio sam dva pomoćnika zbog zloupotrebe

Čačak - U Vojsci postoje zloupotrebe, a pojedinci koji su ih počinili već sada odgovaraju - izjavio je danas ministar odbrane Bratislav Gašić, prilikom posete kompaniji "Sloboda" Čačak.

- To su pojedinci koji su se bavili trgovinom vojne opreme i naoružanja - rekao je ministar i dodao da su dva njegova pomoćnika smenjena.

Imenovanje na te funkcije, kako je napomenuo, u slediće u narednom periodu.

Gašić je istakao da Vojska Srbije i Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odbrane funkcionišu dobro.

- To je jedan uigran tim, a bez njihove pomoći ja ne bih mogao da udjem u sve pore ovako jednog velikog sistema - rekao je ministar odbrane.

(Krja) sdj/sok

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gašić: U vojsci ima zloupotreba, pojedinci već odgovaraju

Izvor: Studio B, 07.Jul.2014

U vojsci postoje zloupotrebe, a pojedinci koji su ih počinili već sada odgovaraju, izjavio ministar odbrane Bratislav Gašić, prilikom posete kompaniji "Sloboda" Čačak. .."To su pojedinci koji su se bavili trgovinom vojne opreme i naoružanja", rekao je ministar i dodao da su dva njegova pomoćnika...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.