Galijani: Nismo uvalili Kaku Realu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Feb.2010, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galijani: Nismo "uvalili" Kaku Realu

Sportski direktor fudbalskog kluba Milana, Adrijano Galijani, demantuje navode da je Brazilca Kaku Realu iz Madrida prodao povređenog.

Brazilac ima problem sa kilom izvesno vreme i kako se u španskoj stampi navodi, čelnici italijanskog kluba znali su za njegovo zdravstveno stanje i da su ga iz tog razloga prodali madridskom Realu.

"Prvo, ne verujem da je istina da Kaka ima hronični problem sa kilom, a drugo nije istina da smo ga zbog toga prodali. Siguran sam da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pokazati svoju pravu vrednost na terenu", rekao je Galijani.

On je dodao i to da Kaki treba vremena, ali naglašava da se radi o čoveku koji je bio najbolji igrač sveta koga navijači Milana i dalje cene.

"Morali smo iz ekonomskih razloga da ga se odreknemo, a ne zbog njegovih navodnih zdravstvenih problema", zaključio je sportski direktor Milana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Galijani: "Nismo Realu 'uvalili' povređenog Kaku"

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2010

Adrijano Galijani kaže da ne veruje da Kaka ima hronične probleme sa kilom i da će pokazati svoju vrednost. Demantuje da je Milan znao za povredu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.