Gak: Primarno ulaganje u škole u prigradskim opštinama

Izvor: B92, 12.Feb.2018, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gak: Primarno ulaganje u škole u prigradskim opštinama

Beograd -- Ulaganje u škole u prigradskim opštinama primarno je gradu Beogradu, rekao je danas gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak.

"Primarno nam je da ulažemo u škole u prigradskim opštinama. Razgovarali smo o urgentnim investicionim radovima, povećanju bezbednosti dece i povećanju energetske efikasnosti u školama kako bi se uštedelo na energentima", rekao je Gak, nakon sastanka sa direktorima šest osnovnih i srednjih škola u Sopotu, saopštava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gradska uprava.

Gak je naglasio da je u OŠ "Jelica Milovanović" u Sopotu najurgentnija kompletna zamena stolarije, za šta je, prema njegovom mišljenju, potrebno oko 17 miliona dinara.

On je naveo da će se Grad Beograd potruditi da se toj školi već tokom godine zameni stolarija, dok će opština Sopot finansirati zamenu parketa u školskoj dvorani.

Sopot ima oko 2.200 učenika u četiri osnovne škole, sa 14 izdvojenih odeljenja i dve srednje škole.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.