Gaji tumor u mozgu da ne bi imala ožiljak

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaji tumor u mozgu da ne bi imala ožiljak

Pevačica Šeril Krou, koja je dobila bitku sa rakom dojke, otkrila je da ima tumor na mozgu, ali i da ne želi da ga operiše.

Neće da pokvari lepo lice: Šeril Krou  

"Osećala sam kao da mi neko iznutra pritiska desnu slepoočnicu. Znala sam da nešto nije u redu", objasnila je Šeril kako je saznala da ima tumor na mozgu.

 

 

Srećom, tumor je benigan i jako sporo raste. Šeril je odlučila da ga za sada zadrži tu gde jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer bi operacila značila novi ožiljak, ovaj put na glavi. 

 

 

"Svakih šest meseci idem na preglede, no ne želim da ga uklonim jer bi to značilo još jedan veliki ožiljak", rekla je pevačica koja je 2006. otkrila da ima i rak dojke koji je uspešno izlečila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Gaji tumor u mozgu da ne bi imala ožiljak

Izvor: Dzungla.org, 07.Feb.2014

Pevačica Šeril Krou, koja je dobila bitku sa rakom dojke, otkrila je da ima tumor na mozgu, ali i da ne želi da ga operiše.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.