GRADONAČELNIK MILAN ĐURIĆ Gradimo Novi Sad i Srbiju bez barijera

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 18:46

GRADONAČELNIK MILAN ĐURIĆ Gradimo Novi Sad i Srbiju bez barijera

Gradonačelnik Milan Đurić ponosan je na liderstvo Grada Novog Sada u pružanju socijalnih usluga i radu Kancelarije za osobe sa invaliditetom, izjavivši to na programu povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom u Kulturnoj stanici Eđšeg.

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, gradonačelnik Milan Đurić prisustvovao je prisustvovao je Kulturnoj stanici Eđšeg programu koji je organizovao Savet za osobe sa invaliditetom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grada Novog Sada.

- Ponosan sam na to što je Grad Novi Sad lider u regionu u pružanju usluga socijalne zaštite. Mi smo i prvi grad u Srbiji u kojem već 10 godina uspešno radi Kancelarija za osobe sa invaliditetom. Naš zajednički cilj je da gradimo Novi Sad i Srbiju bez barijera! - napisao je Đurić na svom instagram nalogu.

Објава коју дели Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đurić: Novi Sad lider u regionu u pružanju usluga socijalne zaštite

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Dec.2023, 12:03

NOVI SAD – Gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, prisustvovao je bogatom kulturno-zabavnom programu u organizaciji Saveta za osobe sa invaliditetom Grada Novog Sada povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom u Kulturnoj stanici „Eđšeg“. Foto: Grad Novi Sad -Drago mi je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.