GOTOVA ISTRAGA: Ovo su krivci za PAD AVIONA sa BRAZILSKIM FUDBALERIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVA ISTRAGA: Ovo su krivci za PAD AVIONA sa BRAZILSKIM FUDBALERIMA

Zaključena je istraga za pad aviona u kojem je poginula 71 osoba, uključujući i fudbalere brazilskog Šapekoensea

Istraga za pad aviona u kojoj je poginula 71 osoba, među kojima je bili i fudbaleri brazilskog Šapekoensea zvanično je zatvorena.

Bolivijski ministar javnih poslova Milton Klaros naveo je da su za pad aviona odgovorni pilot Migel Kuiroga i kompanija La Mia.

Istragu su vodili stručnjaci iz Brazila, Bolivije i Kolumbije i svi članovi zajedničke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komisije potpisali su izveštaj.

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Objavljen SNIMAK PADA AVIONA u Bogoti

- Dileme više nema. Krivci za pad aviona su pilot i kompanija - rekao je bolivijski ministar.

OTKRIVENO: Ubica iz Berlina je iz mladić iz Tunisa?

On je najavio da će narednih dana u javnosti biti objavljen ceo izveštaj komisije.

Istražitelje je po dolasku na mesto nesreće šokiralo to što u avionu nije bilo ni kapi benzina. Ubrzo su utvrdili da je kompanija La Mia vršila pritisak na pilote da sipaju u litar tačno goriva koliko im treba do destinacije, ne poštujući propis obavezne rezerve u slučaju da avion mora prinudno da produži putovanje na drugi aerodrom.

Zašto je za propust pored kompanije optužen i pilot ostaje da se vidi kada kompletan izveštaj bude objavljen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.