GOCI PUKO FILM: Šabana žena izbacila na ulicu!

Izvor: Kurir, 10.Okt.2014, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOCI PUKO FILM: Šabana žena izbacila na ulicu!

Goca je poludela kada je videla Šabanove i Cucine slike u novinama. Ono mu je bila poslednja opomena, a preko ovog ne planira da pređe

Goca Šaulić isterala je Šabana iz kuće zbog fotografija na kojima on i Cuca šopinguju u Inđiji. Kako „Alo!“ saznaje, to je bila kap koja je prelila čašu, pa je gospođa Šaulić odlučila da Šabanu zabrani ulazak u njihovu zajedničku kuću.

Goca je poludela kada je videla Šabanove i Cucine slike u novinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << . Ono mu je bila poslednja opomena, a preko ovog ne planira da pređe. Samo mu je poslala poruku da se u kuću više ne vraća, a promenila je i brave na vratima. Na sve to, spakovala se i otputovala u inostranstvo.

Međutim, ova priča nije prošla kod Goce, koja Šabanu ne odgovara ni na pozive ni na poruke.Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Gocu, koja nam je kratko rekla.

"Molim vas, nemojte više da me zovete, nisam u zemlji", rekla je kratko Goca.

Podsetimo, Ivona Negovanović tvrdi da se nakon što je otkriveno da je ona pevačeva ljubavnica svakog dana nervira i da se razbolela.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.