Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GO SP Banjaluka: Socijalisti nastavljaju sa rastom

​BANJALUKA - Niz urađenih i predstojećih projekata i aktivnosti, porast broja članova i jedinstvo u partiji najbolji su pokazatelj da će Socijalisti u Banjaluci nastaviti sa rastom, zaključeno je na sjednici Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka, koja je održana u prostorijama partije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

GO SP Banjaluka: Podrška rukovodstvu partije i institucijama Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2019, 16:33

​BANJALUKA - Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka održao je sinoć sjednicu na kojoj su određene dalje aktivnosti u gradu Banjaluka. Banjalučki Socijalisti su zadovoljni rastom ali i jedinstvom i složnim radom u prethodnom periodu, kao i najavljenim projektima za predstojeći ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.