GLEDALAC UPAO NA TV PRVU:  Nije sudac, nego sudija!

Izvor: Kurir, 23.Mar.2013, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDALAC UPAO NA TV PRVU: Nije sudac, nego sudija!

Navijač bio revoltiran načinom prenosa i pretio zaposlenima na televiziji da će ih pobiti

Tokom prenosa fudbalske utakmice Hrvatska - Srbija na TV Prvoj, bilo je mnogo onih, koji su na društvenim mrežama diskutovali o tome, da li komentator Miljan Milićević navija za Srbiju ili Hrvatsku?

Kulminacija navijačkog besa dogodila se kada je jedan nezadovoljni slušalac prenosa revoltiran činjenicom da je komentator tokom prenosa, rekao "sudac", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << što je hrvatski izraz za sudiju, doša do sedišta Prve i kako je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ispričao Ivanović, počeo da preti zaposlenima.

"Dobili smo mnogo pritužbi gledaaca na društvenim mrežama. A jedan nezadovoljan gledalac nam je upao u zgradu i pretio. 'Sve ću da vas pobijem! Ne kaže se sudac, nego sudija!'", preneo je Ivanović reči tog gledaoca, koji je priveden nakon intervencije policije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

GLEDALAC UPAO NA TV PRVU: Nije sudac, nego sudija!

Izvor: medio.rs, 23.Mar.2013

Navijač bio revoltiran načinom prenosa i pretio zaposleenima na tojj televiziji da će ih pobiti

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.