GEJ FOTOMONTAŽA: Poljubac Srbina i Albanca!

Izvor: Kurir, 17.Mar.2013, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GEJ FOTOMONTAŽA: Poljubac Srbina i Albanca!

Nakon hit fotografije na kojoj se ljube mladić i devojka ogrnuti u srpsku i hrvatsku zastavu osvanula je i fotka na kojoj to isto rade i dva muškarca sa srpskom i albanskom zastavom.

Ovu zanimljivost je kao “cover photo” na svoj Fejsbuk profil postavio gej-aktivista Predrag Azdejković. On  je foto-montažom promenio fotku koja odiše srpsko-hrvatskom ljubavlju i dodao da je to versatilno, što bi u prevodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << značilo - prevrtljiv promenljiv, okretan -vešt, lako može da se preorjentiše na nešto drugo.

Njegovi FB prijatelji je dodao: Ljubi bližnjeg svoga.

Podsetimo, na foto-servisu Imgur objavljena je fotografija na kojoj se ljube  Antonija Kolobarić (16) i Uroš Ranđelović (17) učenici su Junajted vorld koledža u Mostaru. Mladić je ogrnuo srpsku zastavu, a devojka hrvatsku. Korisnik ovog foto-servisa, koji je i objavio ovu fotografiju, napisao je da je slika nastala u Mostaru tokom Kulturne parade povodom obeležavanja 50. godišnjice pokreta Junajted vorld.

- Koledž Junajted vorld u Mostaru okuplja više od 40 različitih nacionalnosti. Smešten u gradu koji je još uvek u ljudskoj svesti podeljen ratom, on je postao simbol nove generacije balkanskih naroda. Svi smo ponosno nosili svoje zastave ulicama i na bošnjačkoj i na hrvatskoj strani grada.

Moj prijatelj Srbin se držao za ruku sa svojom devojkom Hrvaticom. Kada je jedna starica nju pitala kako može da hoda pored Srbina, ona ga je poljubila. Tada sam napravio sliku - napisao je korisnik Imgura koji je postavio ovu fotografiju.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GEJ FOTOMONTAŽA: Poljubac Srbina i Albanca!

Izvor: medio.rs, 17.Mar.2013

Ovu zanimljivost je kao cover photo na svoj Fejsbuk profil postavio gej-aktivista Predrag Azdejković

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.