Izvor: B92, 11.Dec.2008, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G17 ne preispituje poziciju u Vladi

Beograd -- Stranka G17 plus na redovnoj izbornoj skupštini, u nedelju 14. decembra, neće preispitivati svoju poziciju u Vladi, piše Danas.

Za mesto u Predsedništvu stranke najveći rivali su Vlajko Senić, član Izvršnog odbora i Snežana Samardžić-Marković, ministarka za sport i omladinu, saznaje list. Osim njih, za tri mesta u Predsedništvu s područja Beograda kandidovaće se i sadašnji članovi tog stranačkog tela Željko Ivanji, Miloljub Albijanić i Nevena Karanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << državna sekretarka u Ministarstvu zdravlja, piše Danas.

Prema rečima izvora lista, pozicija Ivanjija i Albijanića u Predsedništvu ne dovodi se u pitanje i može se očekivati da budu ponovo izabrani, dok Karanovićeva najverovatnije neće doći na tu funkciju.

Kako saznaje list, očekuje se da Suzana Grubješić, šefica poslaničkog kluba G17 plus u Skupštini Srbije, članica Glavnog odbora, bude izabrana za novu potpredsednicu stranke.

To znači da će G17 plus ubuduće imati četiri potpredsednika, budući da će na svojim funkcijama i nakon 14. decembra ostati Tomica Milosavljević, Verica Kalanović i Ivana Dulić-Marković, piše list.

Pozicija Mlađana Dinkića kao lidera stranke ne dovodi se u pitanje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.