Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funkcija arhiviranja na Instagramu dostupna svima

Opcija arhiviranja je stigla na Instagram u punom obliku i sada je dostupna svim korisnicima.

Archive funkcija korisnicima omogućava da lako sakriju fotografije bez potrebe za njihovim brisanjam. Sadržaj je moguće povratiti u bilo kom trenutku.

Lajkovi i komentari, koji su dio objave, će biti zadržani u slučaju da se korisnik odluči da povrati sadržaj. Fotografije je moguće pregledati i dok su arhivirane.

Instagram je funkciju isprobavao tokom prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mjeseca, a koristiće onima koji privremeno žele da sakriju sadržaj (na primjer ukoliko imaju stari selfi kojeg se stide, ili ukoliko su se prijavili za posao i ne žele da budući šef vidi neke neprikladne fotografije).

(NextPowerUp)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.