Frka!

Izvor: Kurir, 15.Jan.2009, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frka!

BEOGRAD - Srpska privreda mogla bi da izgubi 400 miliona dolara godišnje ukoliko kosovska vlada blokira uvoz srpske robe, tvrdi u izjavi Kuriru Miloš Bugarin, predsednik Privredne Komore Srbije! Ministarstvo trgovine i industrije Kosova obelodanilo je da kosovska vlada još uvek neće uvoditi blokadu uvoza robe iz Srbije, jer se očekuje rešavanje problema „na međunarodnom nivou“. Međutim, izvori Kurira iz Prištine navode da su biznismeni s Kosova tražili od svoje vlade da potpuno blokira ulazak robe iz Srbije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovo odustaje od blokade uvoza srpske robe

Izvor: Capital.ba, 14.Jan.2009, 12:37

PRIŠTINA, BON,  Ministarstvo trgovine i industrije Kosova, iako je saopštilo da su obavljene sve tehničke pripreme za bojkot uvoza robe iz Srbije, izgleda da će odustati od toga, javio je Radio 'Dojče vele'. Ministar Ljutfi Žarku priznaje da na to najviše uticaja imaju predstavnici međunarodne...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.