Frano Lasić bi se ponovo oženio i imao decu

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frano Lasić bi se ponovo oženio i imao decu

Glumac Frano Lasić je izjavio da bi bilo super kad bi se zaljubio u neku devojku koja bi htela da se venčaju i imaju decu jer smatra da su klinci bogatstvo.

Uprkos tri propala braka Frano i dalje veruje u brak i iskrenu ljubav. Kaže da je sve srećniji što je stariji jer se smatra bogatim čovekom zbog svoje dece- sina Janka (30) kog je dobio iz prvog braka sa suprugom Majom, dok s trećom suprugom Živom Stupnik ima dvoje dece- ćerku Linu (16) i sina Luku (14).

Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije u vezi i ne pati zbog toga. Misli da muškarci imaju ljubavnice jer kada dođu kući umorni posle radnog dana, skoro da ne komuniciraju sa suprugom. Kaže da se tada parovi samo svađaju zbog stresa, nerešenih problema i prigovaranja.

Frano misli da se danas sve promenilo i da muškarci kada dođu kući s posla prvo upale TV, pitaju ženu šta je skuvala, a onda odu na spavanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Frano Lasić bi se ponovo ženio i imao decu

Izvor: S media, 03.Nov.2011, 01:02

Glumac Frano Lasić je izjavio da bi bilo super kad bi se zaljubio u neku devojku koja bi htela da se venčaju i imaju decu jer smatra da su klinci bogatstvo...Uprkos tri propala braka Frano Lasić i dalje veruje u brak i iskrenu ljubav. Kaže da je sve srećniji što je stariji, jer se smatra bogatim...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.