Francuz uhapšen zbog pedofilije u Nemačkoj

Izvor: B92, 06.Avg.2020, 16:56

Francuz uhapšen zbog pedofilije u Nemačkoj

Francuski državljanin uhapšen je u vezi sa istragom zlostavljanja dece u Nemačkoj, saopštile su danas vlasti.

Osumnjičeni (62) je uhapšen u sredu u Sarbrikenu, blizu francuske granice, saopštili su policija i tužioci u Kelnu, prenosi AP.

On je optužen da je u decembru 2018. godine u Pulhajmu, blizu Kelna, seksualno zlostavljao dete. Policija koja je pretresla njegov dom u Francuskoj zaplenila je velike količine podataka i oružje velikog kalibra, i otkrila baštu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kanabisom u podrumu.

Tužioci tvrde da mu je dete doveo 27-godišnji glavni osumnjičeni u slučaju usredsređenom na grad Minster na zapadu Nemačke, koji se pojavio u junu.

U ovom slučaju osumnjičene su 22 osobe, a 27-godišnjak, koji ima dve prethodne presude za posedovanje dečje pornografije, optužen je za zlostavljanje 10-godišnjeg sina svog partnera i podvođenje drugim muškarcima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.