Francuski glumac Žerar Depardje u poseti Srbiji

Izvor: Kurir, 04.Sep.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski glumac Žerar Depardje u poseti Srbiji

Čuveni francuski glumac sastaće se danas sa predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem, ministrom kulture i informisanja Ivanom Tasovcem i gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim

BEOGRAD - Čuveni francuski glumac Žerar Depardje, koji boravi u poseti Srbiji, sastaće se danas sa predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem, ministrom kulture i informisanja Ivanom Tasovcem i gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim.

Kako je najavila Vladina Kancelarija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za saradnju s medijima, sastanak Vučića i Deparđea predviđen je u 10.00 sati u zgradi Vlade Srbije u Nemanjinoj 11.

Ministar Tasovac biće danas domaćin Depardjeu, koji će u periodu od 11 do 12 sati posetiti Jugoslovensku Kinoteku i Beogradsku filharmoniju, saopštilo je Ministarstvo kulture.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastaće se sa Deparđeom, koji boravi u jednodnevnoj poseti glavnom gradu, u zgradi Beogradske zadruge, najavljeno je iz Gradske uprave.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Žerar Depardje se sastao sa Vučićem

Izvor: Blic, 04.Sep.2014

Čuveni francuski glumac Žerar Depardje boravi danas u poseti Srbiji, gde se prvo sastao sa predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem, a kasnije će sa ministrom kulture i informisanja Ivanom Tasovcem i gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim...Depardje je u jednodnevnoj posetu Srbiji...Ministarstvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.