Francuski diplomata mrtav pijan divljao Zagrebom

Izvor: B92, 20.Avg.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski diplomata mrtav pijan divljao Zagrebom

Francuski diplomata Stanislas Iber je vozeći u pijanom stanju oštetio nekoliko automobila u Zagrebu, a potom vozio u suprotnom smeru.

Kako prenosi Jutarnji list, 40-godišnji ataše za administrativnu i evropsku saradnju francuske ambasade u Hrvatskoj je napravio je haos u noći između srede i četvrtka, u strogom centru Zagreba, a nakon što ga je zaustavila policija odbio je da izađe iz vozila.

Izmereno mu je više od 2,8 promila alkohola u krvi, posle čega ga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Hitna pomoć na nosilima odvela u Kliničko-bolnički centar gde se otreznio.

Ipak, u policijskom izveštaju se ne navodi da je incident skrivio francuski diplomata, ali je iz ambasade potvrđena ta verzija događaja.

Iber je vozilom Dačija Daster sa diplomatskim tablicama vozio u suprotnom smeru, najpre je udario u jedan automobil, posle čega se njegovo vozilo odbilo i udario u još dva.

Karambol je nastavljen, na kraju je oštetio šest vozila i polomio stubiće koji se nalaze na trotoaru, a usput je nekoliko puta prelazio preko pruge. U bolnici je konstatovano da mu je naprsao grudni koš, verovatno od udarca u volan automobila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Francuski diplomata mrtav pijan divljao Zagrebom

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2016

Francuski diplomata Stanislas Iber je vozeći u pijanom stanju oštetio nekoliko automobila u Zagrebu, a potom vozio u suprotnom smeru...Kako prenose zagrebački mediji, 40-godišnji ataše za administrativnu i evropsku saradnju francuske ambasade u Hrvatskoj je napravio je haos u noći između srede...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.