Francuska: Predsedniku opštine pretili odsecanjem glave

Izvor: B92, 22.Okt.2020, 18:05

Francuska: Predsedniku opštine pretili odsecanjem glave

Predsednik opštine Bron u Lionu Žeremi Brod dobio je danas pretnje odsecanjem glave.

Na jednom zidu u noći između srede i četvrtka ispisani su grafiti "Žeremi Brod, odsećićemo ti glavu" i pogrdne poruke upućene opštinskoj policiji, prenosi lionski portal "Progres".

Kako se navodi, u pisanju grafita učestvovalo je oko 20 osoba.

Na ove pretnje reagovao je i ministar unutrašnjih poslova Žerar Dermanin koji je na svom Tviteru napisao da je dao nalog da se preduzmu pravna i druga sredstva zaštite Broda.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon ubistva nastavnika, gradonačelnik francuskog grada dobio pretnje smrću

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2020, 17:51

Gradonačelnik francuskog grada Bron Žeremi Brod izjavio je da je dobio pretnje smrću, i to odsecanjem glave, samo sedam dana nakon takvog ubistva nastavnika Samuela Patija u pariskom predgrađu..."Ove pretnje se moraju ozbiljno shvatiti", naglasio je Brod, navodeći da mu je nakon pretnji određena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.