Fotografija jedne devojčice PRE I POSLE PRVOG DANA U ŠKOLI će vas POŠTENO NASMEJATI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija jedne devojčice PRE I POSLE PRVOG DANA U ŠKOLI će vas POŠTENO NASMEJATI (FOTO)

Krajnje simpatična slika

Džilijan Falkoner iz Glazgova je kao i mnoge druge majke fotografisala svoju ćerku njenog prvog dana u školi. Međutim, kada se devojčica vratila kući, majka nije mogla da veruje u kakvom je stanju bila.

Lusi stara pet godina je bila sva srećna zbog škole, savršeno očešljana u čistoj i ispeglanoj uniformi, lakovanim cipelicama i sa novim rancem. Na licu je imala osmeh od uha do uha.

Međutim, nakon nekoliko sati u školi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojčici kao da je sve preselo.

Raščupane kose, razvučene kravate i neravno podignutih čarapa, devojčica je izgledala kao neko sasvim drugi, neuredna, kao odrasli posle radnog dana.

Njena majka ju je upitala šta su radili u školi, a ona je rekla "ništa posebno".

Kako je rekla, devojčica je bila srećna što je videla svoje drugare.

Džilijan je ponovo fotografisala malu Lusi i objavila obe fotografije na "Fejsbuku" a mnogi su se dobro nasmejali ovim fotografijama.

BONUS VIDEO: PRONAĐENO REŠENJE ZA PROBLEM ZAVISNOSTI: Evo kako da tinjedžeri prestanu da konzumiraju ALKOHOL I CIGARETE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.