Formiran savez Iskreno i odgovorno za Srbiju

Izvor: RTS, 23.Mar.2013, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formiran savez "Iskreno i odgovorno za Srbiju"

U Nišu formiran Savez "Isrkreno i odgovorno za Srbiju". Osnovni cilj je formiranja saveza je promena političkih ideja i stvaranje patritoskog bloka.

U Nišu je formiran Savez "Isrkreno i odgovorno za Srbiju". Savez čine Ujedninjena seljačka stranka, Nacionalni pokret i Pokret veterana, koji ima jednog poslanika u parlementu.

Osnovni cilj  formiranja saveza je promena političkih ideja, da pokušamo da nađemo pravo mesto za srpsku državu i da, pre svega, stvorimo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << patritoski blok za koji verujemo da će vrlo brzo okupiti već brojne pristalice u Srbiji, rekao je Slobodan Dimitrijević, predsednik Saveza.

Narodni poslanik Pokreta veterana Saša Dujović, koji deluje u okviru poslaničkog kluba SPS-a, kaže da ovaj savez okuplja mnoštvo ljudi koji smatraju da je politika sredstvo za sticanje boljeg života građana, a ne samog pojedinca.

"Mi smo se borili devedesetih, kad smo branili državu, borili smo se i 1999. godine ali od 5. oktobra do danas u politici se ništa nije promenilo - danas veterani prose na ulicama i bore se za svoja prava, a ne bi trebalo da bude tako", rekao je Dujović.

On je istakao da je Pokret  veterana potpisao sporazum sa partijom veterana Rusije, koja podržava Jedinstvenu Rusiju Vladimira Putina.

Prema rečima predsednika Ujedinjene seljačke stranke Milije Miletića  poljoprivrednicima je potrebna pomoć, i očekuju da će preko poslanika u  parlamnetu moži da utiču na donošenje zakona koji se tiću poljoprivrede.

Na konvenciji održanoj u Nišu poručeno je da će Savez održati niz skupova širom Srbije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.