Predsednik Srbije sa suprugom sutra u ubskim selima

Izvor: Blic, 30.Jun.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Srbije sa suprugom sutra u ubskim selima

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom obići će sutra će radove na izgradnji u poplavama uništenih kuća u selima Brgule i Liso Polje, u opštini Ub.

Predsednik Srbije sa suprugom će obići izgradnju kuća za porodice Marković i Gavrić, u selu Brgule, najavila je danas preš služba predsednika Republike. Oni će potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obići radove na izgradnji kuće za porodicu Nikolić u selu Liso Polje, navodi se u saopštenju.

Tokom majskih poplava, na selo Liso Polje koje je smešteno između Kolubare i Tamnave, izlile su se obe reke a više od 200 meštana, čije kuće su se našle pod vodom je bilo uspšno evakuisano.

Poplavni talas zahvatio je i Brgole, kao i još desetak sela na području ubske opštine koja je takođe pretrpela velike šteta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik i supruga u obilasku kuća u izgradnji u Ubu

Izvor: Press, 01.Jul.2014, 08:22

Predsednik Srbije sa suprugom će obići izgradnju kuća za porodice Marković i Gavrić, u selu Brgule, najavila je pres služba predsednika Republike.. . . Oni će potom obići radove na izgradnji kuće za porodicu Nikolić u selu Liso Polje, navodi se u saopštenju... Tokom majskih poplava, na...

Nastavak na Press...

Ne stajemo dok ne završimo sve kuće

Izvor: B92, 01.Jul.2014

Ub -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom obišao tri porodice čije kuće uništene u poplavama na području Uba obnavlja fondacija Dragice Nikolić..Posle obilaska domaćinstava Marković i Gavrilović, u selu Brgule, i porodice Gavrić, u mestu Liso polje, Nikolić je izrazio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.