FoNet nije objavio da je helikopter sleteo

Izvor: Mondo, 14.Mar.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FoNet nije objavio da je helikopter sleteo

Novinska agencija FoNet u toku protekle večeri i noći nije objavila vest da je vojni helikopter sleteo u Beograd, kako je to netačno objavljeno na pojedinim portalima i nalozima društvenih mreža Facebook i Twitter.

Foto: screenshot,YouTube

"FoNet je o toj temi objavio tri teksta: "Akcija spašavanja bebe" (petak uveče u 20:54)), "Otežano sletanje helikoptera" (posle ponoći u 00:09) i "Srušio se helikopter koji je prevozio bebu" (jutros u 6:57)", navela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ta agencija u saopštenju.

Pripisivanje FoNetu netačne informacije nanosi štetu ugledu agencije i njenom kredibilitetu, ističe se u saopštenju.

U slučaju dalje distribucije u medijima i na društvenim mrežama ove netačne informacije, FoNet će preduzeti sve zakonom propisane mere da se zaštiti od zloupotreba i manipulacija.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

FoNet nije emitovao pogrešnu vest

Izvor: Mondo, 14.Mar.2015

Novinska agencija FoNet u toku protekle večeri i noći nije objavila vest da je vojni helikopter sleteo u Beograd, kako je to netačno objavljeno na pojedinim portalima i nalozima društvenih mreža Facebook i Twitter...Foto: FoNet/logo..FoNet je o toj temi objavio tri teksta: "Akcija spašavanjabebe"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.