FlyDubai pokreće biznis klasu

Izvor: Mondo, 20.Jun.2013, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"FlyDubai" pokreće biznis klasu

Avio-kompanija "FlyDubai" omogućila je putnicima letenje biznis klasom sa brojnim pogodnostima.

Usluga biznis klase biće dostupna na čitavoj "FlyDubai" mreži koja broji 60 destinacija.

“Uvođenje biznis klase će doneti veći izbor putnicima: oni će imati pristup brzom prijavljivanju za put, udobnom i prostranom sedištu i moći će da uživaju u različitim internacionalnim menijima tokom putovanja“, izjavio je Ghaith Al Ghaith, generalni direktor kompanije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
U vazduhu

Kabina biznis klase kompanije "FlyDubai" ima 12 sedišta presvučenih mekanom italijanskom kožom, sa potporom za lumbalni deo i dužinom od 106 cm. Sistem razonode tokom letenja u ponudi ima dodirne ekrane visoke definicije od 30 cm sa više od 900 sati filmova, muzike i igara.

Osim toga, putnici biznis klase imaće, samo za sebe, osoblje koje ih uslužuje. Takođe, moći će da biraju između hladnih laganih obroka na kratkim letovima i obroka od tri jela sa posebno osmišljenog Halal menija na letovima koji traju 90 minuta i duže.

Na zemlji

Putnici biznis klase će moći da iskoriste prednosti prioritetnog prijavljivanja za put koje je kompanija organizovala na samo 120 koraka od parkinga za automobile, kao i nove pogodnosti na nedavno renoviranom i proširenom Terminalu 2 Međunarodnog aerodroma u Dubaiju.

Nešto kasnije ove godine, putnici će moći da se, tokom leta, opuštaju u salonu biznis klase kompanije i imaće pristup prioritetnom podizanju prtljaga po prispeću na odredište.

Avio-kompanija će dobiti prvi avion sa kabinom biznis klase u avgustu 2013. godine. Ostali novi avioni koji će se nakon njega isporučivati, imaće biznis i ekonomsku klasu. Karte za biznis klasu moći će da se kupe za izabrane letove od avgusta 2013. a prvi let je planiran za oktobar 2013.

Ova avio-kompanija će u skorijoj budućnosti pokrenuti i novu opciju keteringa za korisnike ekonomske klase. Putnici će unapred moći da izaberu svoj obrok i da ga poruče onlajn, 48 sati pre polaska.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.