Lekari poginuli noseći srce za transplantaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2011, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari poginuli noseći srce za transplantaciju

MAJAMI -

Hirurg i medicinski tehničar američke klinike Majo poginuli su u nesreći koja se dogodila kada se helikopter kojim su prenosili srce za transplantaciju srušio na severu Floride.

U nesreći je poginuo i pilot helikoptera, kojim je iz Džeksonvila srce trebalo da se dopremi u bolnicu Geinsvil na univerzitetu u Florili, oko 100 kilometara južnije.

Organ, međutim, nije na vreme stigao do odredišta da bi mogao da se iskoristi, a pacijent kome je bio namenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sada je ponovo na listi čekanja za novi organ, javio je AP.

Helikopter se srušio juče u predelu gusto obraslom šumama, daleko od puteva, i za sada nije poznato više detalja o ovoj nesreći.

Nacionalna meteorološka služba u Džeksonvilu saopštila je da su u ovoj oblasti vladali uslovi magle i oblačnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekari poginuli dok su leteli po srce za transplantaciju

Izvor: Blic, 27.Dec.2011

MAJAMI - Hirurg dr Luis Bonila i medicinski tehničar Dejvid Hajns sa američke klinike Mejo u Džeksonvilu na Floridi poginuli su u nesreći koja se dogodila kada se helikopter kojim su krenuli po srce za transplantaciju srušio na severu te države. ..Helikopter je poleteo sa klinike Mejo u Džeksonvilu...

Nastavak na Blic...

LEKARI POGINULI NOSEĆI SRCE ZA TRANSPLANTACIJU

Izvor: Kurir, 27.Dec.2011

MAJAMI - Hirurg i medicinski tehničar američke klinike Majo poginuli su u nesreći koja se dogodila kada se helikopter kojim su prenosili srce za transplantaciju srušio na severu Floride...MAJAMI - Hirurg i medicinski tehničar američke klinike Majo poginuli su u nesreći koja se dogodila kada se...

Nastavak na Kurir...

Lekari poginuli noseći srce za transplantaciju

Izvor: Glas javnosti, 28.Dec.2011, 07:11

MAJAMI - Hirurg i medicinski tehničar američke klinike Majo poginuli su u nesreći koja se dogodila kada se helikopter kojim su prenosili srce za transplantaciju srušio na severu Floride...U nesreći je poginuo i pilot helikoptera, kojim je iz Džeksonvila srce trebalo da se dopremi u bolnicu Geinsvil...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.