Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Avg.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipini: Trajekt tone posle sudara s teretnjakom

Trajekt s oko 700 putnika sudario se s teretnim brodom u centralnom delu Filipina i akcija spasavanja je u toku. Oblaska straža je saopštila da se trajekt nakrenuo i da je počeo da tone posle sudara, a kapetan je naredio svima da napuste brod.   Sudar se dogodio kasno uveče po lokalnom vremenu kod centralnog filipinskog grada Sebua, nedaleko od obale. Dva broda obalske straže i drugi obližnji brodovi pritekli su u pomoć putnicima s trajekta.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tone trajekt posle sudara s teretnjakom

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2013

Trajekt s oko 700 putnika sudario se s teretnim brodom u centralnom delu Filipina i akcija spasavanja je u toku. ..Foto: Ilustracija..Obalska straža je saopštila da se trajekt Tomas Akinas nakrenuo i da je počeo da tone posle sudara, a kapetan je naredio svima da napuste brod... ..Sudar se dogodio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.