Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Dec.2012, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipini: Smrtonosni tajfun se vraća na kopno

Tajfun "Bofa", u čijem je naletu na Filipinima poginulo skoro 550 ljudi, a desetine hiljada ostale bez domova, okrenuo se nazad prema ovoj državi i ponovo će udariti na kopno, saopštili su danas meteorolozi. Tajfun će zahvatiti sjeverni dio glavnog ostrva Luzon sutra ujutru, praćen vjetrom brzine do 160 kilometara na čas i jakom kišom, objavila je državna meteorološka služba. Služba civilne zaštite pozvala je građane u ovom području da se pripreme za dolazak snažne oluje. Centar ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Smrtonosni tajfun se vraća na Filipine

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2012

MANILA - Tajfun "Bofa", u čijem je naletu na Filipinima poginulo skoro 550 ljudi, a desetine hiljada ostale bez domova, okrenuo se nazad prema ovoj državi i ponovo će udariti na kopno, saopštili su danas meteorolozi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.