Fifti Sent potvrdio da je u vezi sa Čelzi Hendler

Izvor: Blic, 10.Dec.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fifti Sent potvrdio da je u vezi sa Čelzi Hendler

Gostujući u američkoj radijskoj emisiji, Fifti Sent je potvrdio da je u vezi sa Čelzi Hendler. Glasine o ljubavi između repera i voditeljke pokrenute su prošle godine, nakon što je Čelzi na svoj tviter profil okačila fotografiju para u zagrljaju.

Na pitanje da li je imao seksualne odnose sa Čelzi Hendler, Fifti Sent je smejući se odgovorio: "Zašto mi ovo radite? Više me nećete videti...Jesam"

U decembru prošle godine voditeljka je na svoj tviter profil okačila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fotografiju para kako leži na krevetu i grli se, uz komentar: "Nije mi jasno zašto bi bilo ko pomislio da bih ikada mogla da se zabavljam sa reperom." Nekoliko nedelja pre toga, njih dvoje su fotografisani u jednom baru u Nju Orleansu.

Izvor blizak zaljubljenima otkrio je američkim medijima da su oni već duže vreme u stabilnoj vezi: "To traje već dugo i predstavlja više od neobaveznog zabavljanja".

Tokom proteklih godinu dana, Čelzi Hendler je poricala glasine, tvrdeći da su Fifti Sent i ona "samo prijatelji", ali sada je slavni reper izneo istinu na videlo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fifti Sent u vezi sa Čelzi Hendler

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2011

Gostujući u američkoj radijskoj emisiji, Fifti Sent je potvrdio da je u vezi sa Čelsi Hendler.

Nastavak na Vesti-online.com...

Fifti Sent u vezi sa Čelsi Hendler

Izvor: Radio 021, 10.Dec.2011

Gostujući u jednoj radijskoj emisiji, reper Fifti Sent potvrdio je da je u vezi sa poznatom voditeljkom i komičarkom Čelsi Hendler.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.