Fidel Kastro u javnosti nakon 14 mjeseci

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fidel Kastro u javnosti nakon 14 mjeseci

HAVANA - Bivši predsjednik Fidel Kastro viđen je prvi put nakon 14 mjeseci u ponedjeljak prilikom susreta s Venecuelancima u jednoj školi u Havani, objavili su u subotu kubanski mediji.

“Nezaboravan susret s Fidelom”, bio je naslov u dnevnim novinama Granma dok se u članku opisuje susret od "sat i po vremena" 88-godišnjeg Fidela Kastra sa 33 člana venecuelanske delegacije.

Otkako je otišao s vlasti u 2006. godini, Kastro se zbog zdravstvenih razloga rijetko pojavljivao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << posljednji put 8. januara 2014. godine prilikom otvaranja umjetničke galerije u Havani.

“Treba raditi brzo i prikupiti mnogobrojne potpise za predsjednika Obamu kako se Venecuelu više ne bi smatralo prijetnjom za sigurnost SAD-a”, kazao je Fidel Kastro svojim posjetiocima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.