Fibi je u seriji Prijatelji morala da ima bliznakinju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2020, 14:23

Fibi je u seriji "Prijatelji" morala da ima bliznakinju

Ukoliko ste bili veliki fan kultne serije "Prijatelji", objašnjenje koje je nedavno osvanulo u knjizi Kejsej Miler "I’ll BE There For You: The One about Friends" jako će vas iznenaditi. Znamo da je glumica Lisa Kudrou, koja igra ulogu Fibi, u seriji imala sestru bliznakinju, ali se ne zna zbog čega je došlo do te ideje.

Lisa po mišljenju mnogih važi za najkomičnijeg lika, a trebalo je da bude zamenjena drugom glumicom. Upravo iz tog razloga upoznajemo Fibinu sestru bliznakinju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ursulu, koju većina nije prihvatila podjednako dobro kao Fibi.

Međutim, nije reč o prohtevu autora serije, već o trenutnom rešenju.

Lisa je u tom periodu snimala seriju "Lud za tobom". Tumačila je Ursulu, konobaricu u restoranu. Problem je nastao uoči premijere "Prijatelja" u septembru 1994. godine, kada se ispostavilo da će se Lisa pojaviti na istom kanalu u dve različite uloge.

Stoga su scenaristi odlučili da osmisle prelaznu varijantu tako da ne zbune gledaoce, i polako uvedu lik Fibi u seriju. Na taj način nije došlo do mešanja Fibi sa Ursulom, a Lisa je mogla da ostane na setu.

Ona je seriju "Lud za tobom" snimala sve do 1999. Iako je prvobitna ideja bila da se Ursula pojavi nakratko, taj lik je zadržan, piše tuzlanski.ba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.