Festival vina Vinofest 2019 za vikend u Vršcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival vina "Vinofest 2019" za vikend u Vršcu

Ovogodišnji, 14. Festival vina "Vinofest Vršac 2019" u organizaciji Turističke organizacije Vršac (TOV) biće održan 22. i 23. marta, u velikoj sali hotela "Srbija".

Turistička organizacija Vršac uveliko radi na pripremama za ovu manifestaciju, koja je prva (kalendarski gledano) u nizu vršačkih manifestacija, i druga manifestacija po veličini koja slavi vinogradarsku i vinsku tradiciju Vršca.

Ono što izdvaja vršački Vinofest od sličnih sajmova u zemlji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jeste mogućnost da se na ovom sajmu degustiraju, ocene i kupe vina koja se u Srbiji inače ne mogu naći, a osvajanje zlatne medalje prestiž je među vinarima.

Ljubitelji vina tokom ove manifestacije mogu da, uz zvuke vojvođanske tamburice, degustiraju najkvalitetnija vina i uživaju u gastronomskom specijalitetima domaće kuhinje.

Posetioci, osim degustacije kvalitetnih vina iz Srbije mogu probati i vina iz Mađarske, Rumunije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske.

Festival je izložbenog i prodajnog karaktera, a Međunarodna komisija za ocenjivanje uzoraka vina, koju čine vrhunski enolozi, daje ovom festivalu i takmičarski karakter.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.