Fenomen: Rodila šestorke 12 godina posle četvorki!

Izvor: Blic, 14.Jan.2013, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenomen: Rodila šestorke 12 godina posle četvorki!

Salud Romero, 31-godišnja meksička domaćica, rodila je šestorke, i to 12 godina nakon što je rodila četvorke! Salud je svoju već brojnu porodicu na taj način proširila za još četiri devojčice i dvojicu dečaka koji su svi na svet došli carskim rezom. Bebe, teške od pola kilograma do 900 grama, trenutno su u inkubatorima, a lekari njhovo stanje opisiju kao "delikatno". Bebe su dugačke oko 30 centimetara. Salud Romero posle rađanja šestorki

Srećni otac Džošua Salinas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (21), koji zarađuje oko 100 evra mesečno, priznao je da nisu ni stigli da razmišljaju o imenima za bebe.

- Veoma sam srećan, ali sam i zabrinut zbog njihovog zdravlja, kao i oko toga kako ćemo finansijski izaći na kraj - kaže Salinas.

Medicinska sestra nadgleda zdravstveno stanje jedne od šestorki, koje su teške između pola kilograma i 900 grama

Salinas kaže da su očekivali petorke, ali da je šesto dete i za njih bilo iznenađenje.

Stanje šestorki još uvek neizvesno

Lekari su se odlučili za prevremeni porođaj već u 27. nedelji trudnoće, jer je Salud Romero imala anemiju i unutrašnje krvarenje.

Bebe su dugačke samo oko 30 centimetara

Stručnjaci u Ženskoj bolnici u Moreliji, u Meksiku, nisu sigurni kako će se razvijati zdravstvena situacija dece.

- Njihovo zdravstveno stanje je u delikatnoj fazi, jer nemaju dovoljnu težinu, nedovoljno su im razvijena pluća, kao i zbog svih komplikacija povezanih s veštačkom respiracijom - kaže doktorka Jara Pineda.

Povezane vesti: Godina pauze posle porođaja Bugarka sa dvoje unuka dobila trojke Slike: Za samo tri minuta rođene zdrave šestorke Rodila trojke u 66. godini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fenomen: Rodila šestorke 12 godina posle četvorki!

Izvor: medio.rs, 14.Jan.2013

Salud Romero, 31-godišnja meksička domaćica, rodila je šestorke, i to 12 godina nakon što je rodila četvorke! Salud je svoju već brojnu porodicu na taj način proširila za još četiri devojčice i dvojicu dečaka koji su svi na svet došli carskim rezom. Bebe, teške od pola kilograma do 900...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.