Fedor Jemeljanenko najavio MMA Tesla Slovensku bitku

Izvor: Kurir, 14.Jun.2014, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fedor Jemeljanenko najavio MMA Tesla Slovensku bitku

U Srbiju sam došao da bih podržao humanitarni turnir Slovenska bitka i dodatno podstakao mlade da se bore i treniraju. Imaću priliku i da treniram s njima i tako im prenesem svoje znanje i iskustvom, istakao je Jemeljanenko

Legenda u Srbiji.

Zvanično merenje boraca za humanitarni MMA turnir Tesla - Slovenska bitka održano je u atrijumu „Delta sitija“, a specijalni gost bio je promoter turnira Fedor Jemeljanenko, najuspešniji MMA borac u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << istoriji ovog sporta.

- Srpski MMA borci su mladi i perspektivni. Svakako moraju još da rade kako bi bili što bolji i uspešniji. U Srbiju sam došao da bih podržao humanitarni turnir Slovenska bitka i dodatno podstakao mlade da se bore i treniraju. Imaću priliku i da treniram s njima i tako im prenesem svoje znanje i iskustvo - istakao je Jemeljanenko.

Turnir u mešovitim borilačkim veštinama Tesla - Slovenska bitka biće održan večeras u dvorani Strelište u Pančevu s početkom u 20 sati. Ovom prilikom rukavice će ukrstiti najperspektivniji borci iz Srbije i Rusije, a sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran dečjem odeljenju Opšte bolnice u Pančevu za nabavku neophodnih aparata.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.