Familija šokirana: Četvoro pukom srećom izbeglo smrt!

Izvor: Press, 09.Apr.2013, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Familija šokirana: Četvoro pukom srećom izbeglo smrt!

Dvogodišnji dečak David Despotović je kao i ostali članovi porodice, ubijen je na spavanju. On je i najmlađa žrtva današnjeg masakra, u kome su nastradali i njegovi roditelji Godan (1989) i Jovana Despotović (1992). 
Jedan od najstrašnijih prizora bio je onaj kada je policija zatekla beživotno telo mlade majke sa detetom izjavio je danas direktor policije Milorad Veljović.

Milovan i Stana Kostadinović su, kako kažu pukom srećom uspeli da izbegnu krvavi zločin. Stana Kostadinović inače prva komšinica Ljubiše Bogdanovića rekla je za agenciju Anadolija da je zatečena ovim događajem.
- Da nije došla policija, mi bismo najverovatnije bili na redu da budemo upucani- kazala je Stanica Kostadinović. Ona je pritom naglasila kako je zatečena ovim nemilim događajem, ističići da je ubica Ljubiša Bogdanović bio "miran i porodičan čovek.
Ljubiša Bogdanović jutros oko pet časova ubio je iz pištolja CZ88, za koji ima dozvolu posedovanja, prvo svog sina Branka a nakon toga svoju majku Dobrilu. 
Kako su kuće u selu jedna do druge, Ljubiša je nastavio da ubija bližu i dalju rodbinu, a sledeći su na redu bili Mikajlo i Milena Despotović, njegov unuk Goran i njegovu suprugu Jovanu, i najmlađeg člana Davida. 
Nakon toga, u domaćinstvu Ješića, pucao u Ljubinu i njenog sina Miloša i nastavlja u kući Mihajlović gde ubija Velju i Olju . U kući Stekića ubio je Danicu i Draganu, a zločin su preživeli Daničin suprug Radivoje koji je bio na poslu i sin Aleksandar koji je spavao u sobi na spratu.
Pobivši navedenu rodbinu, vratio se u svoju kuću i pucao u suprugu Javorku koja je u tom trenutku bila na vezi sa policijom. Po dolasku policije, Ljubiša je sebi pucao u glavu, a nakon toga, njegova supruga i on su kolima Hitne pomoći prebačeni u teškom stanju u Urgentni centar. 
Ljubiša i Javorka Bogdanović su pored sina imali i dve ćerke koje nisu živele u Velikoj Ivački. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.