FSS: Radnički, tu smo da pomognemo

Izvor: Mondo, 04.Dec.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Radnički, tu smo da pomognemo

Fudbalski savez Srbije najoštrije osudio pokušaj fizičkog napada huligana na igrače Radničkog iz Kragujevca

Foto: Goran Sivački - MONDO

Mnogo buke i veliku zabrinutost izazvao je incident u Kragujevcu, u kojem su navijači Radničkog 1923 pretili igračima tog kluba.

Fudbalski savez Srbije osudio je incident u Kragujevcu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Fudbalski savez Srbije najoštrije osuđuje incident i pokušaj fizičkog napada na igrače FK Radnički 1923 iz Kragujevca od strane grupe huligana. U tom smeru, FS Srbije veruje da će pokrenuta istraga nadležnih organa dovesti do pronalaska krivaca, a koji će biti adekvatno kažnjeni", stoji u saopštenju FSS.

"Činjenica da su fudbaleri FK Radnički 1923 napadnuti na njihovom radnom mestu - u klupskoj svlačionici, posebno čini viđeni incident još težim. FS Srbije ovim putem pruža punu podršku fudbalerima kragujevačkog kluba i poručuje i njima i čelnicima FK Radnički 1923 da smo im na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći i saradnje", navodi se u saopštenju srpske "kuće fudbala.

Fudbalski savez Srbije podsetio je da je Kragujevac jedan od strateških centara srpskog fudbala. navodi se da je istorijski gledano FK Radnički 1923 jedan od najuspešnijih i najčuvenijih klubova naše zemlje, koji je podario niz proslavljenih igrača, trenera i fudbalskih radnika uopšte. Takođe, navijači kragujevačkog kluba su oduvek bili korektni i podržavali su svoj klub, tako da u ovom slučaju treba staviti jasnu granicu između njih i manje grupe huligana koji su izazvali pomenuti incident.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije najoštrije osudio incident u Kragujevcu

Izvor: Blic, 04.Dec.2014

Fudbalski savez Srbije najoštrije osuđuje incident i pokušaj fizičkog napada na igrače FK Radnički 1923 iz Kragujevca od strane grupe huligana...U tom smeru, FS Srbije veruje da će pokrenuta istraga nadležnih organa dovesti do pronalaska krivaca, a koji će biti adekvatno kažnjeni, ističe se...

Nastavak na Blic...

FSS ŽESTOKO OSUDIO NAPAD U SVLAČIONICI: Istragom pronaći huligane iz Kragujevca!

Izvor: HotSport.rs, 04.Dec.2014

Fudbalski savez Srbije osudio je fizički napad na igrače Radničkog 1923 u svlačionici i istakao da se nada da će istraga pronaći huligane koji su to učinili.. . – Fudbalski savez Srbije najoštrije osuđuje incident i pokušaj fizičkog napada grupe huligana na igrače FK Radnički 1923 iz Kragujevca....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.