FSS: Krstajić zvanično, u martu protiv Maroka i Nigerije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Krstajić zvanično, u martu protiv Maroka i Nigerije

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zvanično je danas imenovao Mladena Krstajića za selektora A reprezentacije i on će predvoditi ekipu na Mundijalu u Rusiji.

Kako se navodi na sajtu FSS, usvojen je predlog Stručnog odbora FSS da se za selektora imenuje bivši istaknuti reprezentativac i član stručnog štaba najboljeg državnog tima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Prethodno je Izvršni odbor usvojio ostavku Krstajića na članstvo u IO FSS. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Takođe, definitivno je potvrđeno da će Srbija u martu odigrati dve prijateljske utakmice, prvo protiv Maroka, 23. marta, u Torinu, a potom protiv Nigerije, četiri dana kasnije u Londonu.

Na današnjoj sednici IO Ivan Jević imenovan je za selektora kadetske reprezentacije, umesto Milana Obradovića, koji će u narednom periodu biti član stručnog štaba A reprezentacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sada i zvanično: Krstajić vodi "orlove" na Mundijal, u martu dva prijateljska meča

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2018

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zvanično je imenovao Mladena Krstajića za selektora A reprezentacije i on će predvoditi ekipu na Mundijalu u Rusiji...Kako se navodi na sajtu FSS, usvojen je predlog Stručnog odbora FSS da se za selektora imenuje bivši istaknuti reprezentativac i član...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.