FR: Nožem napao trojicu vojnika

Izvor: B92, 03.Feb.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FR: Nožem napao trojicu vojnika

Trojica francuskih vojnika su izbodena ispred Jevrejskog centra u Nici, a taj slučaj bi se mogao povezati sa nedavnim terorističkim napadima u ovoj državi.

Jedan vojnik je lakše povređen, a napadač, za koga mediji javljaju da je azilant, je odmah uhapšen.

Kako prenosi BBC, policija je kod napadača pronašla dva noža.

Sa napadačem su bile još dve osobe, ali su one pobegle sa mesta događaja.

Francuska je u stalnoj pripravnosti zbog nedavnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << događaja, u kojima su pripadnici terorističkih grupa ubili 17 ljudi.

Kako se navodi, napadač se preziva Kulibali, isto kao i vinovnik događaja u Parizu, koji je ubio četvoro ljudi u supermarketu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tri francuska vojnika izbodena ispred jevrejskog centra

Izvor: Večernje novosti, 03.Feb.2015

Tri francuska vojnika izbodena su prilikom patrole ispred jevrejskog centra u francuskom gradu Nica, saznaju svetski mediji.Kako prenosi ruska medijska ''Sputnjik'', jednom je povređeno lice, drugi je zadobio povredu noge, dok je treći zadobio samo ogrebotinu na obrazu. Napadač je ubrzo uhapšen,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.