FOTOGRAFIJA KOJA JE ŠOKIRALA INTERNET: Istina će vas razočarati (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 17.Dec.2015, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGRAFIJA KOJA JE ŠOKIRALA INTERNET: Istina će vas razočarati (VIDEO)

On je snažan, nabildovan, neustrašiv, visi sa stene iznad litice… Ma važi, kako da ne.

Muškarac koji je pokrenuo fotografisanje na ovom "zastrašujućem" mestu je Luis Fernando Candela iz Rio de Janeira. Njega je fotografisala njegova devojka dok je izvodio, kako je rekao, svoj "najopasniji trik". Na priloženoj fotografiji izgleda kao da Luis visi iznad plaže na 304 metra visine.

Ali, ispostavilo se da je to trik koji se lako može izmontirati pomoću kamere. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<

Trik je otkriven tek nakon što je bloger Raiza Marinari na YouTube postavio video u kojem je pokazao kako se ta stena ne nalazi 300 metara iznad plaže, već metar i po.



Izvor: nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.