FOTO: Voditelji RTS-a otkrili šta kriju ispod stola za vreme Dnevnika

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2017, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Voditelji RTS-a otkrili šta kriju ispod stola za vreme "Dnevnika"

Voditelji RTS Branko Veselinović i Aleksandar Stojanović otkrili su ono što gledaoci nisu mogli vide u "Dnevniku" VODITELjI RTS-a Branko Veselinović i Aleksandar Stojanović otkrili su pratiocima na društvenoj mreži "Instagram" ono što gledaoci nisu mogli da vide u "Dnevniku" i nasmejali mnoge fanove. Naime, voditelj "Dnevnika" i njegov kolega iz sportske redakcije objavili su zanimljivu fotografiju i otkrili šta kriju ispod stola. Poznato je da su na javnom servisu određena >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jasna pravila oblačenja, po kojima voditelji u emisijama moraju da budu doterani. Međutim, na fotografiji se vidi kako su Branko i Aca gore bili elegantno obučeni, na sebi su imali košulje, kravate i sakoe... Ali farmerke i patike ispod stola nasmejale su mnoge pratioce popularnih voditelja. Pogledajte fotografiju:

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VODITELJ OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA TOKOM DNEVNIKA Fotografijom pokazao nešto što gledaoci kraj malih ekrana ne mogu da vide

Izvor: Blic, 26.Jul.2017

Poznato je da su voditelji Dnevnika na javnom servisu uvek do detalja doterani i spremni kada stanu pred kamere. Neizbežan deo njihovog stajlinga, barem onog koji gledaoci vide, su kravate, košulje i sakoi. A šta se zapravo dešava tamo gde pogled publike ne može da dopre?..Branko Veselinović i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.